Hyra boende på Gotland

Som bloggare för vinteraktiviteter kommer detta inlägg kanske kännas lite off – men det bryr jag mig inte om. Om det är något man är trött på på vintern, så är det väl att det är kallt, trist och grått ute (i bästa fall är det vitt av snön). Och man vill komma iväg, om så bara för att byta miljö litegrann. Och trots att inte är säsong att åka till Gotland – som ju är Sveriges givna sommarställe – så är det otroligt vackert även på vintern. Så varför inte ge dig ut på en liten minisemester? 

Jag kommer här tipsa om det Wirsenska Huset i Visby, Gotland. Inne på ert nästa äventyr, semester eller ska helt enkelt bara iväg till Gotland? Ja då är Wirsenska Huset det perfekta valet för dig. De erbjuder sina gäster att hyra boende på Gotland, ett boende som är av hög klass och som du definitivt kommer att vilja återvända till!. Med deras enorma utbud behöver heller inte du som gäst oroa er över vart ni kommer att bo, ni kan helt enkelt bara välla och vraka.

Jag har varit här nu flera gånger, och har varje gång varit mycket nöjd med min vistelse. Har inget alls att klaga på, och jag tycker så mycket om Visby och dess omgivning. Det är vackert både på sommaren och på vintern, fast på olika sätt givetvis. 

Du gillar kanske också...