Nagelsalong i Stockholm

Välkommen till min vinterblogg! Här tipsar jag, som ni redan vet, om saker man kan hitta på på vintern, och det finns såklart massor att göra! Även om det inte kanske lockar hur mycket som helst att göra saker när det är kallt och ruggigt ute, är det ändå så himla skönt att göra det. Både psyke och kropp mår mycket bra av det. Jag har sedan innan tipsat om utomhusaktiviteter att underhålla sig med, men kommer idag att vinkla inlägget åt ett annat håll. Idag lägger jag fokus på att ta hand om sig själv, och att få unna sig det där lilla extra. Naglar till exempel – är du en sån som alltid har manikyrerade naglar, eller en sån som fixar till dom ibland, eller struntar du i det helt? Jag är en sån som oftast struntar i det helt, men har nu ett tag känt att jag vill pyssla om mig själv, och samtidigt slippa göra det själv. Jag valde att boka en tid på Salong Fyran, som är en högt eftertraktad nagelsalong i Spånga, Kista och i Sundbyberg. För dig som förtjänar det lilla extra. 

Eftersom jag aldrig har fixade naglar annars, valde jag att göra en vanlig manikyr bara, där de klipper, filar och masserar och smörjer in en massa goa krämer och oljor. De lackade dem sedan i en neutral nyans, så att det inte sticker ut alltför mycket. Och se så så fint det blev! Detta är precis en sådan sorts vinteraktivitet man kan ägna sig åt om man har lite pengar över! Salong Fyran rekommenderar jag i alla fall varmt. 

Du gillar kanske också...