Skillnaden mellan att städa på vintern och på sommaren

Under vinter så kan man ändå inte vara ute så mycket som man är på våren och sommaren och istället för att bara ligga och slöa i soffan framför tvn så kan man städa. Det är inte roligt jag vet, men det är bra. Både för att man faktiskt rör på sig medan man städar och för att man får det rent. Jag kanske inte är den att tala om vikten av att städa och att orka med att göra det själv eftersom vi under sommarhalvåret får hjälp med vårt städande av Mjölby Städ.

Och ja, det är väl lite för att vi är lata, något annat kan jag väl inte säga utan att ni tycker att jag ljuger. För det tar väl inte så lång tid egentligen. Det är det att vi försöker att verkligen vara ute så mycket som möjligt när det är varmt och speciellt om solen är framme, vilket inte är så ofta. Och att då vara inne och städa är ju skamligt. Då är det bättre att istället betala lite extra för att de från Mjölby Städ ska sköta städningen åt oss.

Jag tycker att det finns ganska många olika saker att ta hänsyn till och speciellt innan man börjar med att kalla någon annan för lat. För det finns ju ganska många olika saker att tänka på istället. Det blir ganska mycket lathet över det hela. Visst, men kan du säga att du inte själv skulle välja att ta hjälp med städning av ditt hem, sommar som vinter, från Mjölby Städ om du hade ekonomin till det. För det är klart att det kan tyckas onödigt att lägga pengar på det men samtidigt så blir det faktiskt värt det om man lägger den tiden som man får över på något vettigt.