Samtalsterapeuter

Under vinterhalvåret är det betydligt vanligare med depressioner och ångest eftersom det är så mörkt och kallt utomhus. I sådana lägen blir det då betydligt bättre om man försöker sig på att tala med exempelvis en samtalsterapeut och att genom den metoden få lite mer klarhet i dess innebörd. Vet inte helt vad jag kan tänkas få ut av det hela men hoppas på att det ska kunna bli bra. Vet att jag i alla fall kommer att kunna gå på samtal med en samtalsterapeut för att få någon som ger mig lite klarhet kring vad det är jag känner egentligen. Vad det är jag behöver få tag på och vad som kommer att ha effekter i det mesta i livet.

Kognitiva PT i Vasastan är en mottagning som har bra samtalsterapeuter och som jag har hört väldigt mycket bra om. Kommer göra så att jag ser till att gå på samtal hos en samtalsterapeut och förhoppningsvis så kommer det vara det enda som krävs för att jag ska kunna känna mig trygg i det jag sysslar med.

Nu börjar det dock märkas att det blir lite mer vår utomhus för de flesta är lite piggare och verkar ha ganska mycket mer energi och det är kul hur tydligt det faktiskt blir. Att man faktiskt kan se och avgöra det så tydligt och att man faktiskt inte behöver så värst mycket mer än bara det. Att det är allting som krävs och som man behöver för att man ska trivas i det agerande man för tillfället befinner sig i.

Samtalsterapeuter hjälper en att få en annan inblick i livet och de på Kognitiva PT har hjälpt mig att vända mina tankar till väldigt mycket mer positiva och upplyftande.