Vinteraktiviteter och lidande städning

Nu i vintern så vill man gärna vara ute så mycket som möjligt. I alla fall de dagarna som det faktiskt ligger snö på marken och är fint väder så att man kan åka skridskor eller skidor. De andra dagarna är man mest inomhus. Dagarna då man är inne är det skönt om det är rent men då känner man inte för att städa och dagarna då det är fint så är man ute och hittar på olika roliga vinteraktiviteter. Problemet blir att städningen blir lidande – lösningen är att anlita en städfirma från Lomma.

Man skulle kunna tänka sig att det blir lättare att städa själv på vintern, men inte hemma hos oss. Här blir det istället betydligt mer lockande att vara ute och njuta av vädret då. Och på sommaren så kan jag städa själv. Men nu så får vi över städare från MultiAnna Städ- och Byggservice och deras städfirma i centrala Lomma som kommer till oss en gång varannan vecka för att städa. Så skönt att slippa göra det då.

Sen gör vi väl inte så mycket annat med den tiden egentligen. Ibland är jag ute och går eller om det är mycket snö så åker jag skridskor eller skidor, men det är oavsett en chans till avkoppling. Jag får en chans att koppla bort allting och att inte känna att jag måste lägga ner en massa tid på att städa och hålla det rent.

Jag tycker att de från MultiAnna Städ- och Byggservice i Lomma har varit väldigt bra, åtminstone hittills. Och jag tycker verkligen att det är skönt att de från städfirman kan hjälpa mig med städningen, för hur ska jag annars kunna hålla det rent och fräscht. Så varligt dyrt tycker jag faktiskt inte att det är heller.